ASSUT EUROPE

Нашата, основана през 1991 г. фирма е уникалният италиански производител на висококачествени хирургически конци. Постепенно определихме своите оперативни стратегии и като износители на висококачествени технологични продукти спечелихме пазарни дялове както у дома, така и във важни страни като Испания, Франция, Великобритания, САЩ, Русия, Бразилия, Алжир и Тунис. През последвалите години разработихме нови проекти, чиито основни цели (синтетичен резорбируеми конци, очни и сърдечно-съдови конци) бяха постигнати успешно благодарение на най-съвременните технологии и придобиването на все повече и все по-напреднал "ноу-хау". През август 1998 г. преместихме производството си в новия завод в Маляно де' Марси в италианската провинция Акуила.

Всички продукти носят CE марка, а фирмата ни получи сертификати по UNI EN ISO 9001: 2008 и UNI EN ISO 13485 : 2003, както и одобрение № 9744488 на Агенцията по храни и лекарства на САЩ за нашия завод. Новият ни завод разполага с производствена площ от повече от 4500 квадратни метра, които включват чиста зала, център за стерилизация, модерни конструкции и оборудване за производство на синтетични резорбируеми конци. Качеството винаги е било наш основен приоритет.

Цялото ни производство се основава на необходимостта от осигуряване на безопасни и надеждни продукти за нашите клиенти и затова ние използваме само подбрани суровини от сертифицирани доставчици с утвърден опит в сектора на медицинските изделия. Нашата продукция се подлага на най-стриктен качествен контрол, обхващащ всички етапи и аспекти на производствения процес, както и на непрекъсната инспекция по време на производството на нашите конци. Всички контроли се извършват от висококвалифициран персонал по контрол на качеството, включващ биолози, химици и инженери.


Intersurgical

Intersurgical е водещ европейски дизайнер, производител и доставчик на широка гама медицински изделия за дихателна поддръжка. Ние предлагаме гъвкави решения за пациента за управление на дихателните пътища, анестезия, критични грижи и кислородна и аерозолна терапия, предимно за употреба в болничната среда, но и в дома. С повече от 30 години опит в тази област, ние разбираме променящите се и предизвикателни клинични среди и нужди на нашите клиенти и техните пациенти. Ние вярваме, че най-добрият начин за поддържане на най-високите стандарти в дизайна, производството, качеството и грижата за клиентите е да имаме пълен контрол върху тези аспекти на нашия бизнес. Тази интегрирана вътрешна философия означава, че можем да реагираме бързо и ефективно на нашите клиенти и последователно да отговаряме на техните изисквания.


GPS

GPS е създадена през 1982 г. и е успешна в Европа като лидер в производството на медицински изделия за еднократна употреба за гинекология и електрохирургия. GPS е първата в Европа, която произвежда вагинални спекулуми за еднократна употреба и първата в Италия, която произвежда електрохирургични накрайници за еднократна употреба.

GPS разполага със собствени монтажни линии в помещения с контролирани условия на околната среда. "Работа с одобрението на Система за осигуряване на качеството за производство и / или стерилизация", издадена от нотифицирания орган 0373 Istituto Superiore di Sanità - Roma.

 

Всички изделия са маркирани със 


Reda

Reda стартира с 3 служители и се разрасна до среден бизнес в рамките на шест години. Сега имаме повече от 30 работници.

REDA изнася в почти всички страни на света и предоставя на клиентите висококачествени продукти и услуги. Ние силно вярваме, че очакванията на нашите клиенти винаги трябва да бъдат изпълнени. За постигането на тази цел са необходими мотивирани служители. Това е причината, поради която всички наши служители са добре обучени и работят с висока степен на независимост и собствена отговорност за работата си. Кооперативният стил Reda се утвърждава в отношенията с нашите доставчици и клиенти в голяма степен. Ние споделяме общата цел да избегнем грешките и да действаме съзнателно.

Чрез внедряването и поддръжката на система за управление от висок клас според узаконяване GMP (Добри производствени практики) на FDA на САЩ и EN ISO 13485, ние искаме да развием нашата уважавана и успешна пазарна позиция, както и конкурентоспособността на нашата компания. и клиенти.

Ние сме в състояние да доставим надеждно и в кратък срок чрез голяма складова наличност на място !


MEDITRADE

Ние виждаме себе си като мощна, постоянно нарастваща компания. Корпоративната стратегия на MEDITRADE е фокусирана върху създаването на решения на проблемите и разпознаването на нашите клиенти като компетентен партньор на пазара. По този начин търсим баланс между развитието на приходите и ръста на служителите. Тъй като знанието на всеки отделен служител е ключов фактор за успех на нашата компания, ноу-хау се задълбочава чрез вътрешни и външни обучителни курсове. Удовлетворението на клиентите е съществена характеристика на нашата корпоративна философия. Седалището на фирмата се намира в Kiefersfelden. Оттук централното корпоративно управление се осъществява по целия свят. За нашите клиенти в Европа се грижат квалифицирани служители във вътрешната и на мястото, както и от компаниите-партньори. MEDITRADE притежава и международни дялови участия.