ASSUT EUROPE

Нашата, основана през 1991 г. фирма е уникалният италиански производител на висококачествени хирургически конци. Постепенно определихме своите оперативни стратегии и като износители на висококачествени технологични продукти спечелихме пазарни дялове както у дома, така и във важни страни като Испания, Франция, Великобритания, САЩ, Русия, Бразилия, Алжир и Тунис. През последвалите години разработихме нови проекти, чиито основни цели (синтетичен резорбируеми конци, очни и сърдечно-съдови конци) бяха постигнати успешно благодарение на най-съвременните технологии и придобиването на все повече и все по-напреднал "ноу-хау". През август 1998 г. преместихме производството си в новия завод в Маляно де' Марси в италианската провинция Акуила.

Всички продукти носят CE марка, а фирмата ни получи сертификати по UNI EN ISO 9001: 2008 и UNI EN ISO 13485 : 2003, както и одобрение № 9744488 на Агенцията по храни и лекарства на САЩ за нашия завод. Новият ни завод разполага с производствена площ от повече от 4500 квадратни метра, които включват чиста зала, център за стерилизация, модерни конструкции и оборудване за производство на синтетични резорбируеми конци. Качеството винаги е било наш основен приоритет.

Цялото ни производство се основава на необходимостта от осигуряване на безопасни и надеждни продукти за нашите клиенти и затова ние използваме само подбрани суровини от сертифицирани доставчици с утвърден опит в сектора на медицинските изделия. Нашата продукция се подлага на най-стриктен качествен контрол, обхващащ всички етапи и аспекти на производствения процес, както и на непрекъсната инспекция по време на производството на нашите конци. Всички контроли се извършват от висококвалифициран персонал по контрол на качеството, включващ биолози, химици и инженери.


GELITA MEDICAL

GELITA MEDICAL е разработила превъзходна гама от биоразградими локални хемостатици, които помагат на хирурзите да спрат ефективно капилярното, венозното и артериоларното кървене, когато конвенционалните методи са неефективни или непрактични. Медицинският прогрес и новите хирургически техники изискват иновативни медицински устройства. Абсорбиращите се локални хемостати GELITA MEDICAL контролират кървенето, когато конвенционалните методи са или неефективни или непрактични. Накратко, ние осигуряваме оптимални решения за експертите.


Intersurgical

Intersurgical е водещ европейски дизайнер, производител и доставчик на широка гама медицински изделия за дихателна поддръжка. Ние предлагаме гъвкави решения за пациента за управление на дихателните пътища, анестезия, критични грижи и кислородна и аерозолна терапия, предимно за употреба в болничната среда, но и в дома. С повече от 30 години опит в тази област, ние разбираме променящите се и предизвикателни клинични среди и нужди на нашите клиенти и техните пациенти. Ние вярваме, че най-добрият начин за поддържане на най-високите стандарти в дизайна, производството, качеството и грижата за клиентите е да имаме пълен контрол върху тези аспекти на нашия бизнес. Тази интегрирана вътрешна философия означава, че можем да реагираме бързо и ефективно на нашите клиенти и последователно да отговаряме на техните изисквания.


GPS

GPS е създадена през 1982 г. и е успешна в Европа като лидер в производството на медицински изделия за еднократна употреба за гинекология и електрохирургия. GPS е първата в Европа, която произвежда вагинални спекулуми за еднократна употреба и първата в Италия, която произвежда електрохирургични накрайници за еднократна употреба.

GPS разполага със собствени монтажни линии в помещения с контролирани условия на околната среда. "Работа с одобрението на Система за осигуряване на качеството за производство и / или стерилизация", издадена от нотифицирания орган 0373 Istituto Superiore di Sanità - Roma.

 

Всички изделия са маркирани със 


Reda

Reda стартира с 3 служители и се разрасна до среден бизнес в рамките на шест години. Сега имаме повече от 30 работници.

REDA изнася в почти всички страни на света и предоставя на клиентите висококачествени продукти и услуги. Ние силно вярваме, че очакванията на нашите клиенти винаги трябва да бъдат изпълнени. За постигането на тази цел са необходими мотивирани служители. Това е причината, поради която всички наши служители са добре обучени и работят с висока степен на независимост и собствена отговорност за работата си. Кооперативният стил Reda се утвърждава в отношенията с нашите доставчици и клиенти в голяма степен. Ние споделяме общата цел да избегнем грешките и да действаме съзнателно.

Чрез внедряването и поддръжката на система за управление от висок клас според узаконяване GMP (Добри производствени практики) на FDA на САЩ и EN ISO 13485, ние искаме да развием нашата уважавана и успешна пазарна позиция, както и конкурентоспособността на нашата компания. и клиенти.

Ние сме в състояние да доставим надеждно и в кратък срок чрез голяма складова наличност на място !


MEDITRADE

Ние виждаме себе си като мощна, постоянно нарастваща компания. Корпоративната стратегия на MEDITRADE е фокусирана върху създаването на решения на проблемите и разпознаването на нашите клиенти като компетентен партньор на пазара. По този начин търсим баланс между развитието на приходите и ръста на служителите. Тъй като знанието на всеки отделен служител е ключов фактор за успех на нашата компания, ноу-хау се задълбочава чрез вътрешни и външни обучителни курсове. Удовлетворението на клиентите е съществена характеристика на нашата корпоративна философия. Седалището на фирмата се намира в Kiefersfelden. Оттук централното корпоративно управление се осъществява по целия свят. За нашите клиенти в Европа се грижат квалифицирани служители във вътрешната и на мястото, както и от компаниите-партньори. MEDITRADE притежава и международни дялови участия.